Vi har hästar och ponny i alla storlekar och ändamål som passar dig!

 

 

Sven-Inge har över 20 års erfarenhet av hästför-säljning och utifrån dina behov hjälper han dig att hitta rätt häst eller ponny. Självklart finns utrymme för önskemål eller beställningar som motsvarar era förväntningar.

_______________________

Transport

Vid köp av häst kan vi erbjuda transport av hästar runt om i Skåne. Varannan vecka transporterar Sven-Inge sålda hästar efter överenskommelse till Stockholm, Uppsala och Sundsvall med omnejd.

 

 

 

Four Socks och Sofia Jacobsson

 

Jag importerar ponny från Holland, Tyskland och Irland med leverans ungefär var 6:e vecka. Där finns alltid ponny som både lämpar sig som familjeponny men naturligtvis även lovande eller rutinerade tävlingsponnyer.

    Det finns också möjlighet att ”beställa” en viss typ av ponny som man är intresserad av där ålder, utbildningskapacitet och meriter motsvarar ryttarens förutsättningar och behov.

 

Våra halvblodshästar importerar jag främst från Holland, Tyskland och Irland. Vi har varierande hästar med olika förutsättningar och ändamål. Fördelen för dig som kund är att du får möjlighet att provrida flera hästar vid samma tillfälle. På så sätt blir det också lättare för oss att hjälpa dig att hitta rätt häst som stämmer överens med dina önskemål. Priset på hästarna variera självklart beroende på utbildningsnivå, ålder och hästens kapacitet, potentialer.

    För den tävlingsinriktade finns det även möjlighet att följa med till Holland , Tyskland eller Irland för att där provrida olika tävlingshästar på hög nivå.


Vill du veta mer om de hästar och ponny vi har inne för tillfället? Kontakta Sven-Inge Ericsson, 0708-482 139 eller mejla Sven-Inge

BYTESRÄTT

Jag vet hur viktigt det är att häst och ryttare trivs och fungerar tillsammans.

Därför erbjuders bytesrätt - vilket innebär att ni inom en avtalad tid, ca 3 månader, kan byta mot en likvärdig häst eller ponny.

Det kan visa vig att kemin mellan ryttare och häst inte stämmer, eller att det av någon annan anledning inte fungerar mellan ryttaren och den nyköpta hästen/ponnyn.

 

Hästförsäkring

Vi kan underlätta försäkringen av hästen då jag är tipsombud för Agria.
Diskutera med Sven-Inge om olika försäkringsformer för din hästförsäkring samt upplägg av försäkrings-premien.

 

Besiktning

Hästarna klinikbesiktigas alltid innan leverans av vet.Ingrid eller Barbro Olsson, Huntley Equine Clinic i Ängelholm eller vid ATG-kliniken i Malmö. Läs mer på 
www.huntley.se